Navigation:  Gardiner  »  Gardintyper  »  SILHOUETTE®

SILHOUETTE®

 

Generelt

Luxaflex® Silhouette® - den romantiske og feminine gardinløsning.

Silhouette® er en anderledes gardinløsning, som forener det bedste fra persiennen med det bedste fra rullegardinet. Fra persiennen har Silhouette® lånt sine vandrette lameller af stof, så du kan justere lysindfaldet som du vil. Fra rullegardinet har den arvet tekstilers lethed og gode afskærmning, hvilket også gør at Silhouette® passer særdeles godt i soveværelset - især hvis du vælger lystæt væv.
 
Hele Silhouette® stof kollektionen er præsenteret i vores Luxaflex-kollektion, som du finder i butikken. Der afgiver du også din bestilling.
 

Om Produktet

Stoflamellerne, som er placeret imellem to transparente vævlag, giver en unik afskærmning, som både er let og elegant, og som giver effektiv afskærmning. Vælg mellem tre forskellige lamelbredder: 50, 75 og 100 mm.
 
Silhouette® findes i 25 forskellige væv, som spænder fra hvid, grå og beige til lyse pasteller. De vandrette lameller findes som glatte, med struktur og som lystæt væv. Skinnerne er farvekoordinerede med valget af farven på vævet, men som alternativ kan du altid få hvid eller børstet aluminium.
 
Silhouette® har tre forskellige betjeningsfunktioner at vælge imellem: snortræk, UltraLift™ og motor. UltraLift™ er et revolutionerende pumpesystem som løfter, sænker og vinkler lamellerne. Pumpesystemet gør at snortrækket aldrig bliver langt, og ligger derfor ikke i vindueskarmen eller på gulvet.
 
Foruden at Silhouette® er en pæn gardinløsning har den et antal tekniske fordele. Herunder kan du se de tekniske værdier, som varierer alt efter om Silhouetten er lukket eller åben eller er af lystæt væv, også kaldet Bon Soir.
 
 
UV
Lyd
 
Gennemtrængning
Reflektion
Absorbering
Reducering
Absorbering
Åben
71%
22%
7%
63%
25%
Lukket
34%
39%
27%
98%
30%
Bon Soir lukket
1%
60%
39%
99%
30%
 
Silhouette® findes i bredder op til 240 cm, dog er dette ikke gældende for lamelbredde 100 mm og sidetræk, som findes i max. bredden 285 cm.
 
Max. højden på en Silhouette® varierer alt efter vævkavliteten.

Kontakt din lokale butik for at bestille din Silhouette®, de hjælper dig med mål, type, betjening, farver og andre eventuelle spørgsmål.

 

Spørgsmål & Svar

 
Hvilken kvalitet væv er der i Silhouette®
Alle væv fra Silhouette® er i 100% polyester og antistatbehandlet.
 
Hvad gør de vandrette stoflamellers forskellige størrelser for forskellen og hvordan ved jeg hvad jeg skal vælge?
Den mindste størrelse passer et normalt størrelses vindue. Du får nok lysindfald når stoflamellerne er åbne. Vil du have mere lysindfald i dit rum, vælger du mellemstørrelsen, eftersom den har større afstand imellem de vandrette stoflameller. Har du et større vindue, hvor du stadig vil beholde følelsen af at kunne se udsigten udenfor samtidig som du ikke har direkte indkig, skal du vælge den største størrelse på 100 mm lamelbredde.
 
Hvilke andre fordele findes der med Silhouette®
Foruden at Silhouette® både er pæn og funktionel, isolerer den mere end mange andre solafskærmningsprodukter. Dette viser sig bl.a. på den dobbelte væv og dens måde at afskærme med vandrette stoflameller.
 
Hvad er Bon Soir?
Bon Soir er de lystætte væv i Silhouette® kollektionen.
 
Hvordan vedligeholder jeg min Silhouette® på bedste vis?
At støve af regelmæssigt ved hjælp af en støvkost rækker langt for at holde din Silhouette® ren og pæn i lang tid. For grundigere rengøring virker en håndstøvsuger på laveste niveau også.
 
Hvis jeg skulle komme til at få smuds på min Silhouette®, hvordan rengører jeg den så?
Vævene i Silhouette-kollektionen er modstandskraftige. Skulle du alligevel få smuds på din Silhouette® kan du rengøre vævet med en blød svamp, eller lad den renses kemisk med ultralydsteknik. Silhouette® må aldrig stryges.