Navigation:  Start

Thuesen farver & idéer A/S er en velassorteret farvehandler, hvor du kan finde alt til hjemmet....

GARDINER
 
MALER

KUNSTNERART

INDENDØRSMALING
UDENDØRSMALING

TAPETER

 
 

  

GULVE
 
FARVEVÆLGER

BIOPEJSE

 
 
 
 
Thuesen farver & idéer A/S er en velassorteret farvehandler, hvor du kan finde alt til hjemmet. Kig forbi vores butik, den ligger på Lundborgvej 4D i Viborg. 

Vi har kvalitetsmaling til inde og ude. Til træværk og murværk, til gulv og loft, til køkken, børneværelse, badeværelse og stuer. Lady, Demidekk, Bengalack, Uniproff eller Jotaplast, vi har maling til næste alle formål. Vi sørger for at recepter og special tonet maling bliver gemt, så du altid kan få de samme farver igen. Det gør det hele meget nemmere for dig.
 
Vi har tapeter i alverdens farver og mønstre, vi har filt og væv, rosetter og stuk. Vi har tæpperensere, slibe og polermaskiner til udlejning og alt hvad du skal bruge til en grundig afdækning og rengøring. Vi har ekspertisen og erfaringen til at vejlede og rådgive om farver, kontraster, opsætninger, håndtering af udstyr og betjening af maskiner.
 
Udover alt dette har vi også en stor stand med blandt andet solafskærmning fra Faber & Luxaflex, en dygtig gardinmontør fra Rohrberg Gardiner, med snart 40 års erfaring (direkte tlf 8662 5055).Vi kommer gerne forbi din privat adresse, med prøver og forslag til indretningen af dit hjem. Derudover har vi et stort udvalg af massive trægulve fra Junckers en velassorteret kunstnerafdeling med blandt andet Golden, Galeria og Amsterdam akrylmaling, samt et mindre udvalg i biopejse.

Som noget nyt har vi fået et velassorteret sortiment af produkter til pleje og vedligehold af båden. Kig forbi og få en snak om hvordan du beskytter din båd bedst imod osmose og alger. Eller hvordan man får de originale farver tilbage i gammelt træværk.
 
Her på siden giver vi dig et overblik over, hvilke produkter vi fører. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på 86620361, sende en email til thuesen.maling@gmail.com, du kan også sende en besked via facebook eller blot komme forbi forretningen.