Categories
indendørsmaling udendørsmaling

Hvad koster et malerfirma pr. m2?

Skal du have malet hjemme hos dig, og er du nysgerrig på, hvad prisen på malerarbejde egentlig er? Så læs med i dette blogindlæg og bliv klogere. Blandt andet på forskellen mellem timepris og fastpris.

Prisen på malerarbejde afhænger af flere faktorer

Det er svært at give en konkret pris på malerarbejde, da det afhænger af flere faktorer. Malermarkedet er nemlig frit. Det betyder, at der ikke findes hverken mindste eller højeste priser. I stedet sætter et malerfirma eller en enkelt maler selv prisen på sit arbejde. Derfor kommer det netop også til at afhænge af flere forskellige ting. Herunder udbud og efterspørgsel. Måske bor du et sted i landet, hvor der er rift om de malere, der er, og så vil prisen naturligt stige, da malerne kan tage mere for deres arbejde.

Forskel på fastpris og timepriser

Når du skal have ordnet et stykke malerarbejde, vil du også finde ud af, at der er forskel på, hvordan malere opgør prisen. Nogen beregner en fast pris ud fra projektet størrelse, så du på forhånd ved, hvad du skal betale. Modsat er der andre, som tager en timepris. Det anbefales dog altid, at man vælger at få en fast pris. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser i forhold til slutprisen.

Kontakt et malerfirma i Stenløse

Vil du have en specifik pris på dit malerarbejde, bliver du altså nødt til at kontakte forskellige malerfirmaer, som kan give dig et prisoverslag, så du har noget at forholde dig til. Du kan kontakte et malerfirma i Stenløse, som helt sikkert vil kunne hjælpe dig videre.