Categories
indendørsmaling udendørsmaling

Hyr en ufaglært vikar til dit næste malerprojekt

Hvis du står og mangler arbejdskraft til dit næste malerprojekt, behøver du ikke nødvendigvis at skulle til at hyre det helt store malerfirma. Du kan nemlig vælge at hyre en ufaglært vikar igennem et vikarbureau i stedet for. For selvom det måske kan lyde som en plan B-løsning, er der faktisk rigtig mange fordele ved at vælge en ufaglært vikar til dit malerprojekt.

Ufaglært vikar med erfaring og motivation

Du skal først og fremmest ikke være bekymret for, at du får en helt og aldeles grøn vikar ud til projekt. Eftersom at vikarens kompetencer og erfaring er blevet nedskrevet ved vikarens ansættelsessamtale hos bureauet, kan du ofte være sikker på, at den vikar der bliver sendt ud til dig, har erfaring og motivation inden for malerarbejde.

Vikarbureauet har desuden sørget for referencetjek, indhentning af straffeattest og arbejds- og opholdstilladelse.

Ufaglært vikar på dag-til-dag basis

Eftersom at vikararbejde er et fleksibelt job, kan vikaren til dit malerprojekt være hyret på en dag-til-dag basis. Du behøver altså ikke betale for en vikar i længere tid end nødvendigt, hvilket kan spare dig en god portion penge på sigt. Du kan desuden bruge vikaren til et væld af opgaver, helt afhængigt af dit specifikke projekt.