Categories
Uncategorized

Derfor skal du støtte lokalt

Det kan godt være, at det er super nemt at handle online, men har du nogensinde overvejet, hvad pengene gør for det fysiske rum? Ikke så synderligt – nethandels fysiske tilstedeværelse er typisk kæmpe lagerhaller, hvor alle deres varer opmagasineres. Det er ikke så pænt at se på, og udover arbejdspladser er det ikke noget, som direkte bidrager til lokallivet. Det kan til gengæld lokale butikker og byggecentre. Vi giver her en masse tips til, hvad de små lokalbutikker yder til samfundet – udover velkendte ansigter og glade smil.

Et økonomisk økosystem

Små virksomheder som lokale byggecentre har en relation til det lokalliv, de er forankret i: de kan bidrage med sponsorater til trængende sportsklubber, giver deres velkendte medarbejdere bedre arbejdsforholdet, og udvalget er måske ikke større, men kendskabet til varerne og den personlige service gør det mere betydningsfuldt at anvende et lokalt byggecenter. Pengene i lokale virksomheder er forankret i det lokale, hvorfor pengene er med til at bygge lokalsamfundet op. Flere penge i lokalsamfundet fra byggecentre, slagtere eller frisører betyder mere liv i gaderne. Mere liv i gaderne betyder større aktivitet og større iværksætterånd. Ved at bruge dine penge i lokale byggecentre og apoteker, kan du være med til at støtte det lokale.

En bygmester for det lokale folk

De fleste kender de store byggecentre, som findes i de større danske byer. De findes ikke nødvendigvis tæt på lokalsamfundet, så vil du virkelig tage helt til Århus eller Herning for at købe noget til en lidt billigere pris? Det behøver du ikke, fordi der ligger Grønfeld Byggecenter tæt på dig, der bor i Ebeltoft, Rønde, Djursland eller omegn. De er et professionelt byggecenter med den lokale ånd, så de kan hjælpe dig godt på vej med deres værdifulde råd og gode produkter. Du kan derfor være tryg ved, at din lokale bygmester har din ryg, og de kan også levere materialer til dig, hvis du ikke har en trailer at transportere tingene med.