Categories
Uncategorized

Flyt til Spanien og nyd varmen

Er du træt af den danske kulde og vil hellere bo i det varme Spanien, så er der god hjælp at hente hos et flyttefirma. En flytning til udlandet er nemlig en lidt anderledes proces end normale flytninger herhjemme.

Flyt sikkert og hurtigt til Spanien med flyttefirma

Der er mange gode grunde til at vælge et flyttefirma til at stå for den omfattende udlandsflytning. Foruden den længere distance fra A til B, skal der være styr på forsikringer, toldpapirer mm. Dette er heldigvis noget, som du kan få hjælp og vejledning til hos et flyttefirma.

Et flyttefirma står for hele flytningen til Spanien. Det betyder, at du blot kan overlade alt arbejdet til andre, så du kan bevare overblikket og koncentrere dig om andre ting. Du kan med andre ord selv bestemme, hvor meget du vil have hjælp til, når du flytter til Spanien.

Et flyttefirma hjælper med:

– Nedpakning af indbo

– Afmontering af møbler

– Sikker og professionel transport på tværs af landegrænser

– Tunge løft

– Opsætning af indbo i det nye hjem

– Evt. slutrengøring

– Evt. opbevaring af indbo i lagerrum ved udstationering

Husk opholdstilladelse, når du flytter til Spanien

Hvis du som EU-borger planlægger at opholde dig i Spanien i mere end 3 måneder, er det nødvendigt at registrere sig hos de spanske myndigheder for at få opholdstilladelse. Dette kan du læse mere om på Udenrigsministeriets hjemmeside: spanien.um.dk

Holger Danske – et professionelt flyttefirma

Holger Danske har bred erfaring med privatflytninger såvel som erhvervsflytninger i både indland og udland. De har før kørt beboere sikkert i hus, når de skulle flytte til Spanien – herunder Madrid og Barcelona. Det er muligt at skræddersy flytningen, så hele processen lever op til dine ønsker og behov.