Categories
Uncategorized

Har dit tag brug for en tagrenovering?

Er dit tag begyndt at se grimt ud? Er du i tvivl om hvor lang levetid der er tilbage på dit tag? Så læs med her. Flere og flere døjer med tag problemer, og det er noget som der hurtigt kan blive en dyr omkostning. Dog kan man være på forkant, og i stedet for at lade skaden ske, kan man gribe ind i form af en tagrenovering.

Mange oplever at deres tag ser grimt ud, og er derfor bange for at de skal til at bruge en masse penge på nyt tag. Du kan dog med fordel forlænge tagets levetid med 15-20 år i form af en tagrenovering.

  • Taget gennemgåes for fejl og mangler
  • Taget renses med snavs, og andre urenheder
  • Efter rensningen foretages en algebehandling af taget.
  • Efter algebehandlingen skal taget males, for at få et helt nyt look.

Hvor tit skal taget renoveres?

Et tag er ikke bare et tag, der er utrolig mange forskellige former for tag. Dog siger man blandt håndværkere og tagfirmaer at taget skal renoveres ca. hvert 20. år. Dog afhænger det af en del faktorer, og hvor snavset taget bliver.

Du som husejer skal dog være opmærksom på dit tag. Hvis en tagsten eller tagplade er ved at flække, så skal du kontakte din lokale håndværker/tagfirma. Sådanne skader kan være med til at de ikke skærmer for vand og andre urenheder, og derfor beskyttes dit hus ikke. Dit tag udsættes for rigtig meget vand, og skidt. Derfor kan du med fordel få gennemgået dit tag. Det er billigere at få lavet et eftersyn FØR skaden sker, i stedet for EFTER skaden er sket.

Kontakt dit lokale håndværker/tagfirma

Har du spørgsmål til taget, eller kan du se at det bare er på tide, at få renoveret dit tag. Så hiv fat i dit lokale tømrer/tagfirma.