Categories
Uncategorized

Her er hvad du skal gøre, hvis du har låst dig selv ude

Om du gælder din dør til dejligheden, din bildør eller døren til garageporten, så er det at være låst ude et stort problem, fordi du har mistet nøglen eller glemt den indenfor. Derfor fortæller vi om de måder, du forhåbentlig kan komme ind og den nødvendige, hvis der ikke er andre udveje.

  1. Kontakt folk i lejligheden eller dine nærmeste: Bor du sammen med nogen, er der ingen problemer. Du kan bare ringe til dem, forklare at du er låst ude og få åbnet døren op. Hvis ikke, er der andre muligheder: en ekstranøgle er altid god at have. Det kan være, at du har den hos din ven eller veninde. Har du ikke det, kan det anbefales til en anden gang.
  2. Kontakt den lokale låsesmed: Låsesmeden er altid det sikre valg, hvis du skal komme ind på sikker vis. Hvis du er låst ude, rykker de hurtigt ud til din bopæl og hjælper dig ind. De anvender specielt værktøj, som hverken skader låsen, døren eller karmen. Er det tilfældet, at du har tabt den eller fået din nøgle stjålet, kan låsesmeden også sætte en ny lås i, så du er sikker mod tyve.
  3. Bryd ind: Magter du ikke at betale for låsemeden og bare gerne vil ind, er der altid muligheden for indbrud: at smadre et vindue eller bryde døren, kan sagtens lade sig gøre, men inden du begynder på det, så tænk på følgeskaderne: Det kan være, du kommer til skade eller skal ende med at betale en stor regning, når vinduesglas skal indsættes igen. Uanset hvad kan det ikke betale at ty til voldsomme handlinger for at komme ind. Låsesmeden er på døgnvagt, så de står altid klar til at hjælpe dig.