Categories
Uncategorized

Hvad er forskellen på en blikkenslager og en VVS’er

Skal du have udført en opgave hjemme hos dig, men er du i tvivl om, om det er en blikkenslager eller en VVS’er, du skal have på sagen? Læs med her og bliv klogere på, hvad forskellen på en blikkenslager og en VVS’er egentlig er.

VVS’er og blikkenslager har samme grunduddannelse

Grunden til, at mange blander rundt i en blikkenslager og en VVS’ers opgaver, er med stor sandsynlighed, at de har samme grunduddannelse. Men herefter er der mange forskelle.

Helt overordnet set udfører en blikkenslager arbejde uden for husets fire vægge, mens en VVS’er arbejder indenfor husets fire vægge. Det vil sige, at blikkenslageren tager sig af tagrender, facader og lignende, mens en VVS’er tager sig af varme, ventilation, vand og sanitetsteknik, som også navnet antyder. Her har du altså en tommelfingerregel, som du kan gå ud fra, når du skal finde ud af, hvem du skal tilkalde i forbindelse med en opgave.

Blikkenslager i Esbjerg

Har du brug for en blikkenslager i Esbjerg, kan du med fordel give HSH Blik og Ventilation et kald. De udfører alt tænkeligt blikkenslager arbejde, og kan derfor helt sikkert være behjælpelig med den opgave, som du står og mangler hjælp til.