Categories
Uncategorized

Hvad kan en VVS’er hjælpe med?


Installation og reparation af vand- og varmeanlæg

En VVS’er er uddannet til at stå for installation og reparation af sanitet, vand og ventilation. Derfor kan du trygt bede en VVS’er om hjælp til at installere og/eller reparere dit vand- eller varmeanlæg. Skal du skifte fra en varmekilde til en anden, kan du få hjælp af en VVS’er. Det er et svært arbejde, og det er derfor, det er optimalt at få en professionel og fagudlært person til at stå for opgaven, frem for at gøre det selv, da det er vigtigt, at alle dele er monteret korrekt for at kunne bruge delene korrekt, og for at det ikke har store konsekvenser for boligen.

Energibesparelse og bæredygtighed i VVS-systemer

Ønsker du at spare på dit forbrug for klimaets eller din opsparings skyld, og bor du i Hovedstadsområdet, er det også en god idé at konsultere Københavns Vandservice, som er din VVS’er på Østerbro. Her kan du finde hjælp og vejledning til, hvor du kan sætte ind for at spare på energien og forbruget, uden at du samtidig går på kompromis med komfort eller design. Du kan få vandbesparende brusere, håndvaske eller toiletter, og du kan få installeret belysning, der sparer på strømmen.

Fejlfinding og vedligholdelse af VVS-installationer

Trænger dine installationer til et servicetjek, har du mistanke om, at der er fejl eller mangler i dine installationer eller har du brug for hjælp til vedligeholdelse, så kan du også kontakte din lokale VVS’er på Østerbro. En VVS’er på Østerbro kan hjælpe dig med at finde fejl i dine systemer, så din bolig altid fungerer optimalt.