Categories
Uncategorized

Hvad koster et malerfirma?

Hvis du skal fraflytte eller tilflytte en lejlighed, er det en god idé at se dig om efter et kvalitetsbevidst malerfirma. Ved at benytte et professionelt malerfirma sikrer du et højt kvalitetsniveau, som du som lejer eller udlejer kan stå inde for.

Nogle tøver dog med at kontakte malerfirmaer, fordi de ikke ved, hvad et malerfirma koster. Derfor har vi udarbejdet den her artikel. Nedenunder kommer vi med cirkapriser til dig, der er på udkig efter et malerfirma i Hjørring.


Det koster en professionel maler

Prisen afhænger af en række forskellige variabler bl.a. boligarealet. Hvis man tager udgangspunkt i f.eks. en toværelseslejlighed på ca. 50 kvadratmeter, så vil prisen for et malerfirma ligge mellem 7.000 kr. og 10.000 kr. Prisen er regnet ud fra, at lejligheden skal males i forbindelse med fraflytning, hvilket vil sige, at det gælder maling af både vægge og loftet.

Ved treværelseslejligheder på ca. 65 kvadratmeter kan du regne med en pris mellem 10.000 kr. og 14.000 kr. Prisen er selvfølgelig også meget afhængig af, hvilket malerfirma du kontakter – og hvor du befinder dig.


Hvad koster et malerfirma i timen?

Maleren koster mellem 300 kr. og 500 kr. i timen. Til den timepris skal du naturligvis medregne de materialer, som maleren bruger, herunder maling, pensler, afdækning og lignende. Hvis du har en lejlighed, hvor det kræver, at maleren skal spartle med gips eller lignende, vil dette også komme oveni de beregnede priser. Det samme gælder for opsætning af væv, filt og tapeter.