Categories
Uncategorized

Mobilcover til håndværkeren

Vælg det rette materiale

Som håndværker bruger man ofte mange timer udendørs i ethvert slags vejr. Derfor er det vigtigt at have et iPhone 11 cover i det rigtige materiale, der kan holde telefonen tør og sikker.

PU Læder covers er både slidstærke og giver et godt greb. Det samme gør iPhone 11 Covers i silikone, hvilket er vigtigt på en byggeplads, hvor der både kan være huller og hårdt underlag, man helst ikke vil tabe sin mobil på. Derudover laves mange iPhone 11 covers også både i plastikblandingen TPU og i almindelig plastik, der begge giver en god pasform og en lang holdbarhed.

Overvej skærmbeskyttelse

En måde du specielt kan beskytte din iPhone for ridser og skrammer på, er ved at beskytte skærmen. Køb enten et iPhone 11 cover med indbygget skærmbeskyttelse eller invester i et panserglas, der kan tåle meget slid.

Overvej vandtæt

Ved udearbejde er det vejret, der bestemmer, og derfor kan mange håndværkere opleve fugt- og vandskader, hvis ikke de har det rette iPhone 11 cover som beskyttelse. Derfor kan det være en god idé at overveje et vandtæt iPhone 11 cover.

Overvej ekstrabatteri

Er du i gang mange timer dagligt, og har du ikke tid til at stoppe op og få genopladet din telefon, kan det være, du bør overveje at investere i et ekstra batteri.