Categories
Uncategorized

Renovering?

Lad Sommerlund stå for dit projekt

En renovering er ikke altid en let sag, og det kan være stressende at have gang i både i forhold til din økonomi, men også fordi du selv skal være på og tage stilling til mange vigtige ting undervejs. Har får du derfor et par råd til, hvad du skal huske, når du skal til at kaste dig ud i et renoveringsprojekt.

Planlæg dit renoveringsprojekt

Inden du springer ud i en gennemgående renovering af facader, lejlighed, hus eller hvad der ellers trænger, er det vigtigt, at du planlægger dit renoveringsprojekt nøje. Først og fremmest skal du have lavet et budget, så der ikke kommer store uforudsete udgifter undervejs. Dernæst skal du have undersøgt, hvorvidt du har tilladelserne i orden. Hvis du foretager om- eller tilbygninger, skal du nemlig have tilladelse fra kommunen.

Når du har fået disse ting på plads, skal du planlægge. Dan dig et overblik over hele forløbet og hvordan, du gerne vil have, at det kommer til at foregå. Du kan blandt andet overveje:

  • Hvordan byggeprojektet tidsmæssigt skal forløbe, hvor lang tid skal det tage? Er der en deadline?
  • Hvilke materialer skal du bruge? Og hvordan får du fat i dette?
  • Hvordan ser din økonomi ud? Hvad må projektet koste? Hvor skal der evt. spares?

Derudover er det altid en god ide at søge hjælp og rådgivning hos professionelle fagfolk. Når de er med inde over arbejdet, får du med sikkerhed et flot resultat, som du kan være glad for.

Malerfirmaet Sommerlund kan stå for dit renoveringsprojekt

Hvad end dit byggeprojekt står på renovering af facader eller måske en totalrenovering af din lejlighed, står Malerfirmaet Sommerlund ApS klar til at hjælpe dig. De kan hjælpe med en bred vifte af opgaver inden for branchen, og de har mange års erfaring, hvilket er din garanti for, at de har masser af viden og professionalisme at trække på, når de renoverer for dig.

De påtager sig også gerne rollen som hovedentreprenør på dit renoveringsprojekt, hvor de altid arbejder tæt sammen med både murere, tømrere, elektrikere og vvs’ere, som alle er nogen af branchens bedste, hvilket betyder, at får professionel og grundig arbejdskraft hele vejen igennem.