Categories
Uncategorized

Tid til udskiftning af vinduer

Der er ikke noget tidspunkt, hvor man skal have udskiftet vinduer – udover hvis der er gået hul. Dog kan der være visse fordele ved at gøre det. Hvis du bor i et hus med gamle vinduer, har varmen nemmere ved at slippe ud, fordi der ikke er ordentlig isolering. Nu kan du få varmeisolerede vinduer, som er bedre til at holde på varmen.

Hvis der er flere vinduer, som skal udskiftes, er det en god ide ikke at få alle de nye vinduer sat ind på samme tid. At indsætte vinduer er en krævende proces, hvor alle forhold skal være i orden, for at vinduet får sin optimale udnyttelse. Hvis det går galt, kan det gå udover dit hus’ holdbarhed, og du bliver nødt til at gøre arbejdet igen. Det er derfor en god idé at udskifte ét vindue ad gangen.

Nu er det sidste spørgsmål så, om du selv kan varetage opgaven, eller du skal tilkalde en håndværker? I princippet kan du godt, men det stiller store krav til dig selv. At udskifte vinduer er et tomandsjob, hvilket betyder, at du har brug for ekstra hænder uanset hvad. Bagefter skal du også sørge for, at vindueskammen placeres i vater med lige lang fugebredde hele vejen rundt. Hvis du kan sætte flueben ved alle disse ting, kan du give dig i kast med det, men vi vil klart anbefale dig at få en professionel til at sætte nye vinduer ind. Tømrermester Lars Bo kan servicere dig, hvis du bor på Sjælland, Lolland eller Falster. Med flere års erfaring ved han, hvordan alle former for vinduer kan udskiftes. Så hvis du har brug for udskiftning af vinduer, kan du kontakte Lars Bo og få et godt tilbud.