Categories
Uncategorized

Udendørs malerarbejde

Højsæsonen for udendørsmalerarbejde er om foråret og tidlig sommer, hvor der er mellem 10 og 25 grader. Så hvis facaden eller træværket trænger til en kærlig hånd, så er det bare med at finde træbeskyttelsen, malingen og alle remedierne frem. Men inden du går i gang, er der lige et par ting, som måske kan være meget gode at vide, så du er garanteret, at dit malerarbejde bliver en succes.  

Gode råd til at male udendørs

  1. Først, så må det ikke regne, når du maler. Ej heller efter du har malet, må det regne. Overfladen skal nemlig have mellem 3-5 dage at tørre ordentligt i.
  2. Solen må heller ikke stå direkte ind på træbeskyttelsen eller malingen, for så tørrer det for hurtigt.
  3. Derudover er det en god idé at sikre dig, at det ikke er fugt eller dug på den facade, du skal male. Derfor er det en god idé, at du ikke starter med at male tidlig morgen. Vent til formiddagen, så du er sikker på, at overfladen er tør.  
  4. Inden du går i gang med at male, bør du også sikre dig at husets overflade er ren for skidt, alger og lignende.
  5. Undersøg hvilken slags maling dit træværk er blevet malet med før. Det duer nemlig ikke, at du maler med oliebaseret maling på overfalder, der tidligere er blevet malet med vandbaseret maling.
  6. Sørg også gerne for at have de rigtige remedier at male med, før du går i gang.

Få en professionel til at klare malerarbejdet

Har du brug for hjælp til udendørs malerarbejde i Vestjylland, kan en maler i Esbjerg hjælpe dig, så du i stedet kan slappe af og nyde det gode vejr, mens en professionel maler klarer malerarbejdet. Derudover er du også garanteret at alle fif bliver fulgt til punkt og prikke, og arbejdet bliver af den højeste kvalitet.