Categories
Uncategorized

Tagrenovering – det består det af

Det er vigtigt at passe på taget i din bolig. Men hvad består tagrenovering egentlig af?

Tagrenovering er et omfattende arbejde

Når du skal holde taget ved lige, så er der et hav af tiltag at gøre. Er taget gammelt, har det uden tvivl brug for den helt store overhaling. En sådan omgang dækker bl.a. over udskiftning af beskadigede tagplader, udskiftning af ødelagt undertag samt udskiftning af tagbelægning. En gennemgående renovation kan desuden indbefatte opsætning af nye tagplader og efterisolering af hele taget.

Hvis dit tag ikke har behov for alle disse gennemgribende udskiftninger men blot mangler en lettere, kærlig hånd, så kan du måske nøjes med en grundig tagrens, en imprægnering og muligvis en maling af taget, hvis det er falmet.

Hvad kan du selv gøre?

Du kan selv være med til at vedligeholde dit tag. Sørger du for at rense tagrenden med jævne mellemrum, forlænger det tagets levetid betydeligt. De mere omfattende foranstaltninger er dog afhængige af en fagmands rutinerede hænder. Så medmindre du selv er professionel, så skal du hyre en specialist ind til at gøre arbejdet. Hvis du skal have foretaget tagrenovering i Aalborg, så find en fagmand i dit lokalområde.