Categories
Uncategorized

Professionelt malerarbejde hos BHJ Coating

Dygtigt malerarbejde kræver dygtige fagfolk- hvad end det er til lands eller til vands. Hos BHJ Coating får du professionel hjælp til både skibs- og industrimaling til din virksomhed, som bunder i mange års erfaring og passion inden for feltet. De er vant til arbejde i forskellige omgivelser og står derfor klar til at hjælpe dig med netop din opgave. Selvom firmaet har kontor i Hirtshals, udfører de gerne arbejde i hele Danmark, så tøv ikke med at tage kontakt, hvis du mangler dygtige fagfolk til dit malerprojekt.

Firmaet har også butik i Hirtshals med et bredt udvalg af produkter til bl.a. skibsvedligeholdelse, hvor du også kan få rådgivning og service til dit projekt.

Skibsmaling udført med det helt rette udstyr

Med mange års erfaring inden for skibsmaling kan BHJ Coating hjælpe dig med vedligeholdelse af dit skibs maling. Kun de bedste produkter benyttes af firmaets maler, så du kan være sikker på, at resultatets kvalitet er i top. Desuden står firmaet også gerne for forberedelse inden malerarbejdet, da et skib skal sandblæses og rengøres inden malerarbejdet udføres – hertil har BHJ Coating også det helt rette udstyr. Uanset størrelsen på dit skib vil de sørge for, at arbejdet udføres med fokus på høj kvalitet og vedvarende resultater.

Industrimaling til små og store opgaver

BHJ Coating udfører industrimaling i alle opgavestørrelser, lige fra broer og vindmøller til mindre maskineri. Arbejdet kan udføres hos dig eller i firmaets eget sprøjteværksted alt efter størrelsen på opgaven, og forberedelsen inden malerarbejdet – sandblæsning, rensning og rengøring – udføres omhyggeligt og professionelt.

BHJ Coating står også gerne som superviser på større projekter, så du er sikret, at arbejdet udføres pris-, tids- og kvalitetsmæssigt optimalt.